Hot Rolling Theory

Pr. Definition er ingot og billet ved stuetemperatur meget vanskeligt at deformere, ikke let forarbejdning, generel rulleopvarmning til 1100 ~ 1250 ℃, rulleteknologien kaldet varmvalset.

Varmendetemperatur er 800 ~ 900 ℃, generelt i luften efter afkøling, og varmvalset tilstand svarer til normalisering af behandlingen.

Det meste stål rulles ved varmvalsning. Varmvalset stål, på grund af høj temperatur, overfladen af ​​et lag af oxideret jernplade, så en vis korrosionsbestandighed, åben opbevaring.

Men det ru overfladelag af tinoxid gør også varmtvalset stål, størrelse flygtigt, så overfladen er lys og ren, præcis størrelse og gode mekaniske egenskaber ved stål, med varmvalsede halvfabrikata eller færdige produkter som råvarer til koldvalseproduktion .

Fordele:
Med høj formningshastighed, højt udbytte og ingen skade på belægningen kan det gøres til forskellige tværsnitsformer for at imødekomme kravene til brug af betingelser. Koldvalsning kan forårsage stor plastisk deformation af stål og dermed øge stålets udbyttepoint.

Ulemper:
1. Selvom der ikke er nogen termisk plastkomprimering under støbeprocessen, er der stadig restspænding i sektionen, hvilket uundgåeligt vil påvirke stålets samlede og lokale spændende egenskaber.
2. Koldvalset sektionsstål har generelt en åben sektion, hvilket gør sektionsfri torsionsstivhed lavere. Torsion er let at forekomme, når bøjning, bøjning og torsionsspænding er let at forekomme ved presning, og torsionsmodstanden er dårlig.
3. Vægtykkelsen i koldvalset sektionsstål er lille, og den er ikke fortykket i hjørnet, hvor pladerne forbinder, så det har en svag evne til at modstå lokal koncentreret belastning.


Posttid: Apr-22-2020