• michael@geilijx.cn
  • CCM & ROLLING MILLS ONE STOP TURNKEY SERVICE SUPPLIER

Babagan awake dhewe

GEILI MACHINERY (FUJIAN) GROUP CO., LTD mapan ing Kutha Putian, Provinsi Fujian, China. Wewangunan panutup umume 21, 500 meter persegi, kalebu bangunan kantor 2, 000 meter persegi lan bengkel standar modern 9, 600 meter persegi.

  • dgf (2)
  • dgf (4)
  • dgf (1)
  • dgf (3)