Warta

  • Gedhe Muffleless Sabuk H2 Ngurangi Tungku lan Proses

    Gedhe Muffleless Sabuk H2 Ngurangi Tungku lan Proses

    1. Large Muffleless Belt H2 Reduction Furnace The heat-resistant steel mesh belt drive and the synchronous self-rotating roller drive are combined to form a coupled drive, and combined with the muffle-free H2 reduction furnace body to implement wide-band surface, long-di...
    Waca liyane
  • Coal-based Shaft Reduction Technology

    Coal-based Shaft Reduction Technology

    Coal-based DRI Production Line uses various types of coal gas as fuel, and mixes processed lump ore or pellet with solid reducing agent (anthracite, etc.) to form charge. The whole reduction process combines the advantages of shaft furnace material top in and bottom out ...
    Waca liyane
  • Made in China—Geili Machinery (Fujian) Group Co., Ltd.

    Made in China—Geili Machinery (Fujian) Group Co., Ltd.

    Geili Machinery (Fujian) Group Co., Ltd. is a machinery and equipment manufacturer serving iron and steel enterprises, mainly engaged in R&D, manufacturing, sales and general contracting services of complete sets of technical equipment for steelmaking and steel rolli...
    Waca liyane
  • Program Teknis Sistem Pasokan Oksigen Tungku Busur Listrik 15T

    Program Teknis Sistem Pasokan Oksigen Tungku Busur Listrik 15T

    Konfigurasi Program 1 set tombak oksigen lawang tungku Fungsi utama lan fitur konfigurasi iki Lance Oksigen Lawang Tungku: Tombak sing digawe adhem banyu sing dipasang ing sisih pinggir tungku nduweni fungsi niup oksigen, terak busa, pembakaran sekunder, dekarburisasi, lan ag...
    Waca liyane
  • Pengkristal

    Crystallizer minangka komponen penting banget ing peralatan casting sing terus-terusan. Ing proses solidification kang baja molten nyuntikaken menyang crystallizer kanggo mboko sithik mbentuk kekandelan saka Nihan, crystallizer dibutuhake kanggo duwe konduksi panas apik, kemampuan cooling lan wea ...
    Waca liyane
  • Karakteristik LF tungku Refined Steel

    1 Atmosfer Tungku LF Tungku LF nindakake perawatan panyulingan baja molten ing tekanan normal, lan tutup tungku sing digawe adhem banyu bisa dadi fungsi sealing kanggo misahake hawa. Nalika digawe panas, elektroda grafit bereaksi karo oksida kayata FeO lan MnO ing slag kanggo mbentuk gas CO, kang ...
    Waca liyane
  • Masalah Umum Oven Coke lan Tindakan Teknis (2)

    1. Yagene nilai α kudu dikontrol ing babagan 1.2 nalika nggunakake gas open coke kanggo dadi panas? Nilai α kira-kira 1.2, sing bisa nggawe gas kobong kanthi lengkap lan nyegah kacilakan suhu dhuwur. Yen nilai α cilik banget, jumlah udara bakal ora cukup, nyebabake pembakaran ora lengkap ...
    Waca liyane
  • Masalah Umum Oven Coke lan Tindakan Teknis (1)

    1. Kepriye swarane "Blasting" sing kerep dirungokake nalika ijol-ijolan oven coke? "Blasting" disebabake dening campuran gas oven coke lan hawa ing saluran gas bata kanggo ignite lan backfire. Umumé, "blasting" ana kira-kira 10-20s sawise ijol-ijolan. Umume kedadeyan ing saluran gas bata ing endi ...
    Waca liyane
  • Induksi Coil Red Mud

    Insulasi kumparan induksi tungku frekuensi medium lendhut abang: dirancang kanggo nglindhungi inti kumparan tungku induksi tanpa inti lan permukaan njero kumparan kanggo nglindhungi materi. Insulate lan tundha deformasi kumparan. Wis karakteristik kekuatan dhuwur, Kapadhetan dhuwur, dhuwur ...
    Waca liyane
  • Pambuka Brief saka Peralatan Ngilangi Lebu kanggo Tungku Induksi

    Process System Diagram of Dust Removal System The dust removal system mainly includes a collection hood, a dust removal pipeline, a dust collector, a main fan, a main motor, and an electric control system. ● Collecting Hood: used to collect the flue gas generated during feeding, smelting and ste...
    Waca liyane
  • Proses Instalasi lan Pancegahan saka Ladle Weighing System

    1、There are two scales on the turntable, one on the right and one on the left, two weighing boxes on the left and two weighing boxes on the right. 2、The side plates of the front and the back sides of the weighing box can be disassembled (they can be opened in the wareh...
    Waca liyane
  • Bearing Rolling Mill

    1, Semi-Closed Three-Hi Roller Bearing Rolling Mill Kekakuan sing apik, imbuhan aksial trep lan reresik cilik. Peralatan kasebut kompak lan entheng. Bukaan gulungan diatur kanthi simetris. Nalika gilingan rolling diatur, garis tengah tetep ora owah. Rapid roll cha...
    Waca liyane