• phyllis@rerollingmillccm.com
  • CCM & ROLLING MILLS ЕДНО ПРОДАВНИЦА ЗАБЕЛЕШКА ЗА УСЛОВИ ЗА УСЛУГУВАЕ НА СЛУБЕН ВЕСНИК

За нас

ГЕИЛИ МАШИНЕРИЈА (ФУIANАНСКИ) ГРУПА СД, ООД се наоѓа во Путиан Сити, провинција Фуџијан, Кина. Вкупна зграда на површина од 21, 500 метри квадратни, вклучувајќи канцелариска зграда од 2, 000 метри квадратни и модерна стандардна работилница од 9, 600 метри квадратни.

  • dgf (2)
  • dgf (4)
  • 1about
  • 2about
  • 3about
  • 4about