• michael@geilijx.cn
  • CCM & FILLIMET MJETE NJE FURNIZUES SH SERVRBIMI TURQIN SHRBIMI

Rreth Nesh

MAKINERIA GEILI (Fujian) GRUPI CO, LTD është e vendosur në Putian City, Provinca Fujian, Kinë. Sipërfaqja totale e mbulimit të ndërtesës prej 21, 500 metra katrorë, përfshirë ndërtesën e zyrave prej 2, 000 metra katrorë dhe një punëtori standarde moderne prej 9, 600 metra katrorë.

  • dgf (2)
  • dgf (4)
  • dgf (1)
  • dgf (3)