• michael@geilijx.cn
  • CCM & ROLLING JUTAWAN SATU NANGKEUN KECAPAIAN SERVICE TURNKEY

Tentang Kami

GEILI MACHINERY (FUJIAN) GROUP CO., LTD perenahna di Kota Putian, Propinsi Fujian, Cina. Jumlah luas panutup 21 wewengkon, 500 méter pasagi, kaasup gedong kantor 2, 000 méter pasagi sareng bengkel standar modern 9, 600 méter pasagi.

  • dgf (2)
  • dgf (4)
  • dgf (1)
  • dgf (3)