Warta

  • Program Téknis Sistem Pasokan Oksigén tina tungku Arc Listrik 15T

    Program Téknis Sistem Pasokan Oksigén tina tungku Arc Listrik 15T

    Konfigurasi Program 1 set tombak oksigén panto tungku Fungsi utama sareng fitur konfigurasi ieu Tungku Panto Oksigén Lance: Tombak anu tiis cai anu dipasang di sisi tungku ngagaduhan fungsi niup oksigén, slag berbusa, durukan sekundér, dekarburisasi, sareng ag...
    Maca deui
  • Anu Crystallizer

    Crystallizer mangrupikeun komponén anu kritis dina alat tuang kontinyu. Dina prosés solidification nu baja molten geus nyuntik kana crystallizer ka laun ngabentuk ketebalan cangkang, crystallizer nu diperlukeun pikeun mibanda konduksi panas alus, kamampuhan cooling na wea ...
    Maca deui
  • Ciri tina LF tungku Refined Steel

    1 LF tungku atmosfir The LF tungku ngalakukeun perlakuan pemurnian baja molten dina tekenan normal, sarta panutup tungku cai-tiis bisa ngawula ka salaku fungsi sealing pikeun misahkeun hawa. Nalika dipanaskeun, éléktroda grafit ngaréaksikeun sareng oksida sapertos FeO sareng MnO dina slag ngabentuk gas CO, anu ...
    Maca deui
  • Masalah Umum Oven Coke sareng Ukuran Téknis (2)

    1.Naha nilai α kudu dikontrol kira-kira 1.2 nalika ngagunakeun gas oven coke pikeun pemanasan? Nilai α kira-kira 1.2, anu tiasa ngajantenkeun gas kaduruk lengkep sareng nyegah kacilakaan suhu luhur. Lamun nilai α leutik teuing, jumlah hawa bakal cukup, hasilna combusti...
    Maca deui
  • Masalah Umum Oven Coke sareng Ukuran Téknis (1)

    1.Kumaha sora "Blasting" mindeng kadéngé salila bursa oven coke? "Blasting" disababkeun ku campuran gas oven coke jeung hawa dina saluran gas bata pikeun ngahurungkeun tur backfire. Sacara umum, "blasting" lumangsung ngeunaan 10-20s sanggeus bursa. Kaseueuranana lumangsung dina saluran gas bata dimana ...
    Maca deui
  • Induksi Coil Beureum leutak

    Frékuénsi sedeng tungku induksi coil insulasi leutak beureum: dirancang pikeun ngajaga inti coil tungku induksi coreless jeung beungeut jero coil ngajaga bahan. Insulate sarta reureuh deformasi coil nu. Cai mibanda ciri kakuatan tinggi, kapadetan tinggi, hig ...
    Maca deui
  • Bubuka singket ngeunaan Parabot Lebu Lebu pikeun Tungku Induksi

    Process System Diagram of Dust Removal System The dust removal system mainly includes a collection hood, a dust removal pipeline, a dust collector, a main fan, a main motor, and an electric control system. ● Collecting Hood: used to collect the flue gas generated during feeding, smelting and ste...
    Maca deui
  • Prosés Instalasi jeung Precautions of Ladle Timbangan System

    1、There are two scales on the turntable, one on the right and one on the left, two weighing boxes on the left and two weighing boxes on the right. 2、The side plates of the front and the back sides of the weighing box can be disassembled (they can be opened in the wareh...
    Maca deui
  • Bearing Rolling Mill

    1, Semi-Tutup Tilu-Hi Roller Bearing Rolling Mill Kaku alus, adjustment Axial nyaeta merenah tur clearance leutik. Parabotna kompak sareng hampang. Bubuka gulungan disaluyukeun simetris. Nalika ngagiling rolling disaluyukeun, garis tengah tetep unchanged. Rapid roll cha...
    Maca deui
  • LMG325 Grab Mesin Steel

    LMG325 Grab Mesin Steel

    LMG325 Grab Steel Machine 2.1, Kaunggulan Performance of Grab Steel: Konfigurasi High-end, aman jeung dipercaya, operasi nyaman, pangropéa merenah 1.Power System 1)Ngadopsi engine brand kawentar internasional, kakuatan kuat, efisien jeung dipercaya; 2) Minuhan émisi nasional III ...
    Maca deui
  • LMG240 Mobile Grabber

    LMG240 Mobile Grabber

    Kaunggulan Performance Produk: 1) Téknologi kontrol anu akurat pikeun ngahontal cocog adaptif sareng réspon gancang nalika pompa utama nyerep torsi sareng torsi kaluaran mesin; 2) Sistem hidrolik unik sareng desain pipa pikeun ngaminimalkeun leungitna mesin sorangan; 3) Laju dianggurkeun otomatis sareng hiji-...
    Maca deui
  • Dina kaayaan Epidemic-Geli Mesin Ngaliwatan Badai

    (Uzbekistan steel plant project contracted by Geli went into production smoothly) At present, the difficulties faced by foreign trade companies, from the perspective of exports, although with the effective control of the domestic epidemic, the difficulty of resuming wor...
    Maca deui
1234 Teras> >> Kaca 1 / 4