China baja Rebar Panas Mesin Gulung Roda Panas Kawat Mesin Logam Logam Kawat Logam sareng pabrik | Geili
  • michael@geilijx.cn
  • CCM & ROLLING JUTAWAN SATU NANGKEUN KECAPAIAN SERVICE TURNKEY

Baja Rebar Mesin Mesin Gulung Roda Panas pikeun Alat Logam Kawat Metallurgy

Katerangan Singkat:

Overview Quick Details Condition: New Warranty: 1Years Place of Origin: Fujian, China Brand Name: GEILI Voltage: 380V Weight: 53tons Certification: ISO9001:2015 Type: Hot Rolling Mill Dimension(L*W*H): 2000*650*1890mm Power(W): 1000W Applicable Industries: Manufacturing Plant Product name: Hot Rolling Mill Machine Material: Steel Usage: Hot Rolling Steel Bar Advantage: High Efficiency Billet Size: 100*100 Speed: 8-80 M/Min ...


  • Harga FOB: Pls email ka kami pikeun harga lengkep
  • Kuantitas Min.Order: 1 sapotong / potongan
  • Pasokan Kamampuh: 10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Ihtisar
    Rincian Gancang
    Kaayaan:
    Anyar
    Jaminan:
    1Years
    Tempat Asal:
    Fujian, Cina
    Ngaran merek:
    GEILI
    Voltaseu:
    380V
    Beurat:
    53tons
    Sertipikat:
    ISO9001: 2015
    Jenis:
    Gulung Gila Panas
    Ukuran (L * W * H):
    2000 * 650 * 1890mm
    Kakuatan (W):
    1000W
    Téknik Terapan:
    Pabrik Pabrik
    Ngaran Produk:
    Mesin ngagulung Panas Hot
    Bahan:
    Baja
    Dianggo
    Steel Bar Kareta Hot
    Kauntungannana:
    Efisiensi tinggi
    Ukuran Billet:
    100 * 100
    Laju:
    8-80 M / Min
    Ukuran Kaluaran:
    D3-40 mm
    Pitur:
    Noise Sedek
    Téhnologi:
    Maju
    Waktos pangiriman:
    60 Dinten
    Penjualan saatos Didamel:
    Pamasangan lapangan, komitmen sareng pelatihan

    Panjelasan Produk

     

    Baja Rebar Mesin Mesin Gulung Roda Panas pikeun Alat Logam Kawat Metallurgy

    Pabrik panggilingan mangrupikeun ngagiling atanapi pabrik dimana ubin tina logam anu dipanaskeun dialihkeun antara penggelek pikeun ngahasilkeun lembar atanapi bar tina bagian cross anu diperyogikeun.

    Kami nyayogikeun garis-garis produksi sadayana, tina hawu induksi, CCM nuju ngagiling, ngaréparkeun ranjang sareng bungkus. Mesin ngagiling panas kami tiasa ngahasilkeun 8bar2 cacad rebar, bar bunder, ogé rod kawat.

    Teknologi Parameter:

    Kapasitas produksi  50, 000 MT - 80 0, 000 MT / taun
    Jenis baja baja karbon kualitas, baja aloi sareng sajabana
    Bahan ukuran billet  tina 80mm x 80mm ka  150mm X150mm
    Produk ahir Wire5,5-Φ12mm rod kawat, Φ 840mm  rebar

    Inpormasi Perusahaan

    FUJIAN PUTIAN GEILI MACHINERY MANUFACTURING CO ., LTD  

    ieu  diadegkeun dina 1995 , baheulana kawanoh salaku Xianyou Rolling Mill Produsén .Taun 2001 , dihijikeun sareng Xianyou Bangtou Mill Roll Produsén Taun 2008 , urang  fokus kana casting sinambung sareng alat produksi barisan produksi . Taun 2011 , perusahaan nyusun ulang sareng ngadegkeun FUJIAN PUTIAN GEILI MACHINERY MAN UFACTURING CO., LTD  , anu  ngalamar  alat metalurgi , utamana dina baja -damel , casting kontinyu sareng  ngalengkepan  panerbitan garis produksi produksi sareng pamekaran , desain , manufaktur ,  installation and general contracting services.

     

     

     

     

    Paket & Pengiriman

    Salaku produsén professional sareng pangalaman di Cina, urang tiasa nyayogikeun desain, manufaktur, instalasi sareng komisi tina pakakas nganggo jasa "turn-key".

    Punten kirimkeun kami inpormasi langkung seueur ngeunaan proyék anjeun, kami badé masihan anjeun proposal kami saatos nampi rinci anjeun. Tulus ngabagéakeun anjeun sumping sareng sumping ka pabrik urang.


  • Saméméhna:
  • Salajengna: